Oferind un recif de corali plin de viaa i excelente oportunitai de scufundari, Melton Beach Resort are 5 piscine i o plaja privata amenajata i se afla la doar 7 km de Aeroportul Sharm El Sheikh.
Melton Beach Resort este situat in Ras Nasrani, o zona extrem de populara pentru scufundari i sporturi nautice. Relaxai-va in camere spaioase i bine dotate, cu balcon privat. Bucurai-va de inceputul zilei cu un mic dejun gustos tip bufet.
Pentru o baie racoritoare la SUNRISE Remal Beach Resort, alegeti dintre 5 piscine. Copiii pot inota in piscina pentru copii. Miniclubul SUNRISE Remal Beach Resort ofera, de asemenea, divertisment pentru copii in fiecare dimineata si dupa-amiaza.
Relaxai-va pe plaja i bucurai-va de vedere uimitoare la Marea Roie i la insula Tiran. Petreceti ceva timp la clubul de sanatate SUNRISE Remal Beach Resort. Relaxati-va in sauna sau in baia de aburi. Rasfatati-va cu un masaj profesionist.
Daca aveti suficienta energie, participati la competitii de volei pe plaja sau vizitati centrul international de scufundari SUNRISE Remal Beach Resort. Reciful de corali din fata SUNRISE Remal Beach Resort este plin de viata marina exotica. Bucurai-va de scufundari i de explorarea comorilor ascunse ale zonei Ras Nasrani.
Dupa un antrenament viguros care v-a starnit pofta de mancare, savurai delicioasele preparate din bucataria mediteraneana i internaionala disponibile la restaurant. Socializati cu prietenii si relaxati-va cu o bautura la unul dintre cele 3 baruri de langa piscina sau la popularul bar pe plaja SUNRISE Remal Beach Resort. Hotelul pune la dispoziie un autobuz de transfer spre Golful Naama i zona veche a oraului.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-SSH Day 7 2023 Bucuresti - Sharm el Sheikh; Taxe de aeroport; ; ; Avion SSH-OTP Day 7 2023 Sharm el Sheikh - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Iasi catre Sunrise Remal Beach, Sharm el Sheikh, Egipt