fbq('track', 'ViewContent', { content_ids: ['123'], // 'REQUIRED': array of product IDs content_type: 'product', // RECOMMENDED: Either product or product_group based on the content_ids or contents being passed. });

Nurai Island Hotel

Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite
Abu Dhabi / Abu Dhabi
Nurai Island Resort este situat de-a lungul Golfului Arabic din Abu Dhabi. La doar 12 minute de mers cu barca de insula Saadiyat din Abu Dhabi și la 60 de minute de călătorie din centrul orașului Dubai. Această stațiune exclusivistă insulară este înconjurată de ape limpezi, nisip moale alb ca pudra și vegetație luxuriantă. Oaspeții pot experimenta atmosfera unică din Emiratele Arabe Unite a centrului nostru exclusivist Nurai Spa în timp ce se bucură de priveliștea magică la mare și ascultă valurile în timpul sesiunii individuale de spa sau al masajului de cuplu de întinerire. Centrul de primire Nurai se află la 10 minute de mers cu mașina de Yas Mall și la 13 minute de terenul de golf Yas Links. Acest complex este la doar 30 de minute de mers cu călătoria de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Localizare
Centrul de primire Nurai se află la 10 minute de mers cu mașina de Yas Mall și la 13 minute de terenul de golf Yas Links.
Acest complex este la doar 30 de minute de mers cu călătoria de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

 


Facilitati Hotel
Nurai Island Resort este situat de-a lungul Golfului Arabic din Abu Dhabi. La doar 12 minute de mers cu barca de insula Saadiyat din Abu Dhabi și la 60 de minute de călătorie din centrul orașului Dubai. 
Această stațiune exclusivistă insulară este înconjurată de ape limpezi, nisip moale alb ca pudra și vegetație luxuriantă. 
Oaspeții pot experimenta atmosfera unică din Emiratele Arabe Unite a centrului nostru exclusivist Nurai Spa în timp ce se bucură de priveliștea magică la mare.

 


Facilitati Camere
Vilele contemporane sunt proiectate să se integreze în peisaj și toate au piscină privată cu temperatură controlată și ferestre din podea până în tavan cu vedere la Marea Arabiei. 
Acestea au o terasă în aer liber, o zonă de living spațioasă și un aparat Nespresso. 
De asemenea, există o cadă relaxantă liniștitoare și un duș cu efect de ploaie.

 

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati

neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Taxa locala in dirhami se achita direct la receptia hotelurilor functie de clasificarea acestuia:

pt 3* este aprox.3 USD/zi/camera;

pt 4* este aprox 4 USD/zi/camera;

pt 5* este aprox 6 USD/zi/camera

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Nurai Island Hotel, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate