fbq('track', 'ViewContent', { content_ids: ['123'], // 'REQUIRED': array of product IDs content_type: 'product', // RECOMMENDED: Either product or product_group based on the content_ids or contents being passed. });

Makunudu Island Maldives

Male Maldive
North Male Atoll / North Male Atoll
Makunudu Island este un refugiu tropical cu o suprafaţă de 2,4 hectare, situat pe malul mării, la câţiva paşi de zonele spectaculoase de scufundări. Complexul găzduiește o școală de scufundări care oferă cursuri PADI și un centru de sporturi nautice care propune diferite activități nemotorizate.

Localizare

La Makunudu Island se poate ajunge cu barca cu motor de la Aeroportul Internaţional Ibrahim Nasir în 50 de minute.


Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa sau pot participa la excursii la insulele şi satele de pescuit din apropiere. Makunudu Island pune la dispoziție o bibliotecă și facilități de volei și badminton.Oaspeţii pot lua micul dejun devreme pe plajă, în timp ce privesc răsăritul. Restaurantul Ara Iru serveşte preparate internaţionale şi specialităţi din fructe de mare. La barul Sand, oaspeţii pot savura vinuri şi băuturi alcoolice.


Facilitati Camere

Bungaloul în stil tradițional, tipic insulelor Maldive, are baie privată în aer liber amplasată în grădină. Facilitățile includ un birou, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

vezi mai multe

Cazare 7 nopti la hotelul ales

Zbor direct cursa charter Gulliv Air Bucuresti – Male – Bucuresti

Taxe de aeroport

Catering

1 bagaj de cala 20 kg si 1 bagaj cabina 4 kg/ persoana

Transfer aeroport – hotel – aeroport

vezi mai multe

Testare PCR cu cel mult 96h inainte de zborul de dus

Excursii optionale

Alte servicii care nu sunt mentionate in pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Makunudu Island Maldives, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate