fbq('track', 'ViewContent', { content_ids: ['123'], // 'REQUIRED': array of product IDs content_type: 'product', // RECOMMENDED: Either product or product_group based on the content_ids or contents being passed. });
Hotelul Ursina Ensana Health Spa este situat in apropierea Lacului Ursu, in zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 144 de camere (standard si superioare) cu vedere la statiune sau la padure, restaurant, cafe-bar, centru SPA (doua piscine, saune, recepție spa, cabinete medicale și de wellness).

Facilitati camere: balcon, LED TV, Wi-Fi, aer conditionat (central), baie cu cada sau dus.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si cina bufet suedez; - 1 welcome drink si surpriza in camera; - mic dejun sub forma de bufet suedez si cina; - cina de Revelion cu servire la farfurie in data de 31.12 cu muzica live, open cocktail bar; - cina de Anul Nou în data de 01.01 cu muzica live, open cocktail bar; - programe de divertisment tematice si atelier de creatie pentru copii; - acces la centrul spa al complexului: bazin cu apa sarata, piscina cu apa dulce, sauna finlandeza, biosauna, camera de relaxare, halate de baie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si cina bufet suedez;
- 1 welcome drink si surpriza in camera;
- mic dejun sub forma de bufet suedez si cina;
- cina de Revelion cu servire la farfurie in data de 31.12 cu muzica live, open cocktail bar;
- cina de Anul Nou în data de 01.01 cu muzica live, open cocktail bar;
- programe de divertisment tematice si atelier de creatie pentru copii;
- acces la centrul spa al complexului: bazin cu apa sarata, piscina cu apa dulce, sauna finlandeza, biosauna, camera de relaxare, halate de baie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Ursina Ensana Health Spa Hotel - Oferta Revelion, Sovata, Romania

Verifica tarife si disponibilitate