Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 108 hoteluri

Locatie La 1 km de centrul orașului Bansko la 400 m de telegondola la 220 km de aeroportul Macedonia din Salonic Construit în 2009Transfer gratuit la telegondolaRecomandari Hotel mic construit in stil traditional Cladire cu cinci etaje camere spațioa . . .

Locatie La 600 m de centrul orașului Bansko 1 km de telegondola si 220 km de aeroportul Macedonia din orașul SalonicTransfer gratuit la telegondolaRecomandari Complexul este format din trei clădiri inconjurate de grădini frumoase si dispune de o gamă . . .

Locatie La 450 m de centrul orasului Bansko la 15 km de telegondola si la 220 km de aeroportul Macedonia - SalonicTransport gratuit la telegondolaRecomandari Construit in stil arhitectural traditional hotelul ofera o gama larga de camere spatioase fa . . .

Locatie La 300 m de telegondola la 800 mde centrul orasului Bansko si la 220 km de aeroportul Macedonia din SalonicServiciu gratuit de transfer la telegondolaRecomandari Hotel mic si confortabil situat aproape de telegondola Ofera o gama larga de stu . . .

Locatie La 300 de metri de telegondola la 350 de metri de centrul orașului Bansko si 220 km de aeroportul Macedonia din orașul Salonic A fost construit în 2007 Constă intr-o clădire cu trei etajeHotelul nu ofera transfer la telegondola teleschiul est . . .

Locatie Situat la 100 m de telegondola la 250 m de centrul statiunii Bansko la 220 km de aeroportul MacedoniaConstruit in 2007 hotelul consta dintr-o cladire cu 3 etajeNu este disponibil serviciu de transfer la telegondola Aceasta se afla la 3 minute . . .

Locatie La 500 de metri de telegondola la 800 de metri de centrul orasului Bansko si la 220 km de aeroportul Macedonia din SalonicServiciu gratuit de transfer la telegondolaRecomandari Hotel mic si confortabil construit intr-un stil arhitectural deos . . .

Locatie La 700 m de orasul Bansko 600 m de telegondolaHotelul consta intr-o cladire de 4 etaje Construit in 2008Recomandari Hotel mic si primitor potrivit pentru o vacanta de iarna linistita Ofera camere spatioase cu bucatarie restaurant bar acces la . . .

Locatie La 850 m de telegondola 200 m de centrul orașului Bansko si 220 km de aeroportul Macedonia din SalonicServiciu de transfer gratuit la telegondolaRecomandari Un mic hotel situat aproape de centrul vechi al orașului Bansko Construit în stilul a . . .

Locatie Orasul Bansko la 900 m de telegondola la 800 m de centrul orasului Bansko Aparthotelul a fost construit in 2009Serviciu de transfer gratuit la telegondolaRecomandari Complex construit in stil arhitectural traditional Format din doua parti hot . . .

Bansko

Locatie Hotelul este situat în stațiunea Bansko la 160 km de aeroportul din Sofia la 35 km distanta de vechea parte a orașului și la 800 m de stația inițială de skilift Există un autobuz de transfer la skilift gratuit orar prestabilitTransfer gratuit . . .

Locatie La 900 m de telegondola 800 m de centrul orașului Bansko Hotelul a fost deschis în 2009 si consta din două clădiriServiciu de transfer la gondolă este disponibil la cerere și la un cost suplimentarRecomandari Apart-hotelul este situat într-o . . .

Locatie La 500 m de centrul orasului Bansko la 300 m de telegondola si la 220 km de aeroportul Macedonia - SalonicServiciu gratuit de transfer la telegondolaRecomandari Un mic hotel economic compus din trei clădiri Camere spațioase confortabile inter . . .