Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

The Residence by Etihad™

Etihad aduce domeniul calatoriilor aeriene la un nou nivel de lux, odata cu The Residence, singurul avion cu cabina cu trei camere. 

Etihad Airways - Airbus A380-861

The Residence by Etihad™ reprezinta cel mai luxos spatiu de locuit aerian din lume si va fi intalnit doar la avioanele A380. Aceasta metoda luxoasa si inovativa de calatorie va consta intr-o cabina completa pe puntea superioara a unui A380. The Residence va pune la dispozitie o camera single sau dubla plus un living-room, dormitoare duble separate si cabina de dus. Cei care vor calatori cuThe Residence vor beneficia de atentia unui majordom personal.

etihad-residence-1

The Residence este certificat de catre Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei  (EASA) pentru cazare single sau dubla, oferind un nivel superior de lux si intimitate totala, intalnita de altfel doar la jet-urile private. Fiecare avion A380 al companiei aeriene Etihad va avea cate o versiune Residence constand in diverse palete de culori, mobilier si covoare personalizate.

etihad-residence-3

Majordomii de care vor avea parte calatorii vor fi profesionisti care primesc training de la specialisti la Academia Savoy de Majordomi din Londra. Invitatii vor avea la dispozitie o echipa de calatorie VIP care va asigura fiecare detaliu de calatorie, inclusiv transportul la sol, bucataria si alte cerinte ale clientilor.

 

Sursa: Luxurious magazine

Now's the time to discover Perth. Find Out Why! reduceriturism.ro bestbuytravel.ro

Google+